Voorraad: Verreiker

1 resultaten
filters

Filters

Wis alle filters
Fout tijdens het inladen van voorraad, probeer het nogmaals
JCB 531-70
  • Bouwjaar: 2021
  • Bedrijfsuren: 451
  • Prijs: € 49.500,-
Bekijk

Tweedehands verreikers

Met een verreiker kunnen zware lasten verplaatst of getild worden en deze machines worden ingezet voor verschillende doeleinden. Verreikers komen eveneens in twee soorten uitvoeringen: met een vaste telescooparm of met een roterende bovenwagen. Verreikers kunnen bijzonder ver reiken, zoals de naam al doet vermoeden, en kunnen dan ook goed gebruikt worden voor klussen die op hoogte of lastige plekken moeten worden uitgevoerd.

Verschillende merken

Verreikers komen niet alleen in verschillende uitvoeringen, maar uiteraard ook in verschillende merken. Bij Helmond Heftrucks vindt u verreikers van bekende merken als JCB, Manitou en Ausa. Ongeacht uw toepassingswensen, bij Helmond Heftrucks vindt u de verreiker die bij u past.

Helmond Heftrucks: expertise en ruim 60 jaar ervaring

Helmond Heftrucks bestaat al sinds 1957 en heeft door de jaren heen veel ervaring en expertise op gedaan in de machinehandel. Helmond Heftrucks is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe of tweedehands verreiker, of andere hefwerktuigen. Heeft u interesse? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief